Om företaget VVS-Huset Grönbergs Rör AB


Ett familjeägt aktiebolag, grundades av vår VD Anders Grönberg år 1988. Med lång erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en bred kompetens som gör att vi kan erbjuda allt inom VVS.  Hos oss är det alltid ett högt tempo och de arbeten vi utför kan variera mycket från dag till dag.

Vår låga omsättning av personal gör att vi fått behålla erfarenheten och kompetensen i företaget länge. När ett större arbete kräver mer än det vi kan erbjuda har vi flera samarbetspartners att tillgå. Tillsammans med dem ser vi till att du som kund får en offert som täcker hela din beställning.

Vi har flera certifieringar


I vårt arbete strävar vi ständigt efter att höja kvalitén och kompetensen för vårt arbete. Det gör vi genom att utbilda vår personal och se till att vi har all den behörighet som krävs inom vår bransch.  Sedan år 2012 är vi bland annat auktoriserade i Säker Vatten som är ett regelverk framtaget av och för branschens aktörer. Detta för att minska riskerna för vattenskador, spridning av legionella, brännskador och förgiftning.

Vi är också utbildade för att utföra energioptimeringar enligt optimal2 metoden för fastighetsägare, heta arbeten och vi är premiuminstallatörer för Uponor, en internationellt ledande leverantör av system för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur
allaalla
alla
start slider 0004 Layer 3start slider 0004 Layer 3
start slider 0004 Layer 3